PÁLINKAFŐZŐ KAZÁN-PREVRTAČ (ÁTALAKÍTÓ) 40L KEVERŐ NÉLKÜL | Drupal Ugrás a tartalomra

gif

PÁLINKAFŐZŐ KAZÁN-PREVRTAČ (ÁTALAKÍTÓ) 40L KEVERŐ NÉLKÜL

Video
Galéria
od 51000 din

Termékeink ezen csoportjába azok a kazánok tartoznak, amelyeket otthoni használatra fejlesztettünk ki, illetve közepes mennyiségre tervezett, saját gyümölcsből erjesztett párlatok főzésére alkalmasak.

Ez a modell nagyon praktikus, könnyen kezelhető. Egyszerűen tölthető tele erjesztett gyümölcskeverékkel, és egyszerű a kiürítése is. A kemence forgatható fogantyúval ellátott, tehát a felső rész felfordításához, és ily módon ürül ki a kazán.

A termék keverős és keverő nélküli változatban kerül a forgalomba. Az előkészületek és a munkálatok egyszerűek. Könnyen szállítható, és a desztillációt kis helyiségekben is meg lehet valósítani.

Emellett rézhengert is rendelhető a spiral, az elektormos keverő és más eszközök helyett.  Vásárlóinknak megadjuk azt a lehetőséget, hogy megtervezzék saját kazánjukat. Szabadon választhatjákl ki az anyag vastagságát, illetve a kazán egyéb jellemzőit.

Az eszköz azon részei, amelyek érintkeznek az erjesztett gyümölcskeverékkel és a párlattal, nagy tisztaságú elektrolitikus rézből készültek ( 99,99% ). Ez a fém jó hővezető, ellenáll azon szervez savak hatásának, amelyek a törkölyben vannak. Pozitívan hatnak a pálinkafőzet ízére és illatára.

A mi pálinkafőző-kazánjainkban nyert párlatok kellemes aromájúak és ízletesek. A mi termékeink főzik a legminőségesebb házipálinkákat.

Leégésgátló tölcsér

A kazán egy edény, amely a kemencébe van beépítve. Itt főzhetjük a gyümölcscefre keverékét. A hagyományok szerint rézből készítjük. A törköly leégésének megelőzése érdekében két megoldást láttunk elő:

Az egyik lehetőség a keverő nélküli kazán. Ebbe a típusú kazánba rézbetétet építettünk be (rács), amely megakadályozza, hogy a törköly szilárd részei érintkezzenek a kazán ajlával. Emellett kiküszöböli a főzet leégését a desztilláció során- akadályként ajánljuk.

A másik opció a keverővel ellátott pálinkafőző. Fogantyúval vagy elekronikus keverővel láttuk el a modell ezen változatát. kezerő sárgaréz- és rozsdamentes-acélemezeből készült, amelyek ellenállnak a szerves savak hatásának. A fogantyú elmozdításával a keverő megelőzi a főzet leégését. Hozzájárul az egységesebb fűtéshez, de gátolja a törköly habzását. A keverőt minden 5-6 percben meg kell mozdítani, de csak néhányszor kell megforgatni. A keverő forgatásával nincs leégési kockázat.

Kupola

A fedő a kazán tetején található, amely befogadja a törkölyből eredő párát, amely a forrás után a törkölyből kiáramló párlatot a gőzelvezető-csőbe vezeti. A legkiválóbb rézlemezből készült, és félgömb alakú. A fedőn elhelyeztünk egy bimetál hőmérőt, amely követi a hőmérsétklet növekedését a főzés során. A fedő és a kazán csatlakozását víztömétéssel oldottuk meg.

Tűztér

A kemence kazánlemezből készült, megerősített élekkel, ajtóval és hamutartóval. A hengerek vagy a mozgatható kemence elfordítható foganyúval vannak ellátva, és ily módon kell kiüríteni a kazánt. A három láb stabilitást ad a pálinkafőzőnek. Ez a modell is tűzálló lakkal bevont.

Lepárlócső

A gőzelvezető-cső összeköti a fedőt a hűtővel. Rézcsőből készült, és hűtőmechanizmusként funkcionál, amelyben a párlat lehűl. A cső csatlakozási pontja a kupolával és a hűtővel víztömítéses megoldással van összekötve.

Hűtő

A hűtő egy edény, amelybe víz kerül. Galvanizált- vagy rozsadmentes-acéllemezből készült, 330 literes térfogattal.  A hűtőben egy beépített spirál hajlatú, 5 menetes rézcső található. A vásárló igényeinek megfelelően beépített hengerrel is árusítjuk.

Fizetés csekkel
Kiszáll1ítás
garancia
garancia
oklevél
Bizonyítvány

 

A teljes pálinkafőző kazán elemei: