PÁLINKAFŐZŐ KAZÁN - EXKLUZÍV 350l | Drupal Ugrás a tartalomra

gif

Pálinkafőző kazánok 350 lit-től

PÁLINKAFŐZŐ KAZÁN - EXKLUZÍV 350l

Video
Galéria
od 380000 din

Termékeink ezen csoportjába azok a kazánok tartoznak, amelyeket otthoni használatra fejlesztettünk ki, illetve nagy mennyiségre tervezett, saját gyümölcsből erjesztett párlatok főzésére alkalmasak.

A modell legfőbb jellemzője egy ajtó, amely a kazán megtöltésénél és kiürítésénél válik segítségünkre. Azért is praktikus, mert a kazán szétszserelése nélkül végezhetjük a főzétést, és a törköly kicserélésének ideje is jelentősen megrövidül.

Az ürítésre használt nyílás téglallap alakú sárgaréz elemekből készült, vagy pedig 3 colos (inches) golyóscsapból.

Az Exkluzív-Modell a legminőségesebb és legtartósabb alapanyagokból készült, amelyek garantálják, hogy  sokáig használhassa a pálinkafőzőjét.  A kazán alja 5mm vastag, oldalai 2mm-esek,  a kemence kazánlemezből készült, és 2mm vastagságú, a hűtő pedig galvanizált lemezből,  és 1mm. A hűtő térfogata 650 liter a beépített hengerrel együtt.

Az eszköz azon részei, amelyek érintkeznek az erjesztett gyümölcskeverékkel és a párlattal, nagy tisztaságú elektrolitikus rézből készültek ( 99,99% ). Ez a fém jó hővezető, ellenáll azon szervez savak hatásának, amelyek a törkölyben vannak. Pozitívan hatnak a pálinkafőzet ízére és illatára.

A mi pálinkafőző-kazánjainkban nyert párlatok kellemes aromájúak és ízletesek. A mi termékeink főzik a legminőségesebb házipálinkákat.

Leégésgátló tölcsér

A kazán egy edény, amely a kemencébe van beépítve. Itt főzhetjük a gyümölcscefre keverékét. A hagyományok szerint rézből készítjük. A kazán aljának vastagsága 5mm, az oldalai 2mm.

A modell legfőbb jellemzője az, hogy az ürítést segítő alkalrészek sárgaréz elemekből készültek. Lehetnek téglalap alakúak. A 3 colos golyóscsap is beépíthető. A nyílások lehetővé teszik, hogy a kazán szétszerelése nélkül végezzük a munkánkat. A törköly kicserélésének ideje is jelentősen megrövidül

Minden Exkluzív-Modell kazán rendelkezik beépített kézi vagy elekronikus keverővel. A keverő sárgaréz- és rozsdamentes acélelemekből készült, és ellenáll azoknak a szerves savaknak, amelyek a törkölyben találhatóak.

A keverő forgatása megakadályozza a törköly leégését, hozzájárul a kazán egyenletesebb felmelegedéséhez, valamint csökkenti a törköly felforrását a főzési folyamat során.

Kupola

A fedő a kazán tetején található, amely befogadja a törkölyből eredő párát, amely a forrás után a törkölyből kiáramló párlatot a gőzelvezető-csőbe vezeti. A legkiválóbb rézlemezből készült, és félgömb alakú. A fedő térfogata 120 liter. A fedőn elhelyeztünk egy bimetál hőmérőt, amely követi a hőmérsétklet növekedését a főzés során. A fedő és a kazán csatlakozását szilikon- gumigyűrűvel oldottuk meg.

Tűztér

A kemence 2 mm vastagságú kazánlemezből készült, megerősített élekkel, ajtóval és hamutartóval. Négy lábon állva stabilitást ad a pálinkafőzőnek. Ez a modell is tűzálló lakkal bevont.

Lepárlócső

A gőzelvezető-cső összeköti a fedőt a hűtővel. Rézcsőből készült, Ø50 átmérőjű, és hűtőmechanizmusként funkcionál, amelyben a párlat lehűl. A cső csatlakozási pontja a kupolával és a hűtővel sárgaréz kúp anyacsavar segítségével oldottuk meg.

Hűtő

A hűtő egy edény, amelybe víz kerül. Galvanizált- vagy rozsadmentes-acéllemezből készült, 650 literes térfogattal. A hűtőbe beépítettünk egy rézhengert.

Fizetés csekkel
Kiszáll1ítás
garancia
garancia
oklevél
Bizonyítvány

 

A teljes pálinkafőző kazán elemei: