PÁLINKAFŐZŐ-KAZÁN 25L gáz keverő nélkül | Drupal Ugrás a tartalomra

gif

Pálinkafőző kazánok 25 lit-től

PÁLINKAFŐZŐ-KAZÁN 25L gáz keverő nélkül

Video
Galéria
od 22000 din

Termékeink ezen csoportjába azok a kazánok tartoznak, amelyeket otthoni használatra fejlesztettünk ki, illetve kis mennyiségre tervezett, saját gyümölcsből erjesztett párlatok főzésére alkalmasak. Termékünket különböző változatban vásárolhatják meg, vagyis keverővel, illetve anélkül, csakúgy mint gázkemencével vagy száraz tűzelőanyaggal fűtött kazánnal. A Hobby-Modell többféle hőenergia használatára tervezett eszközzel fűthetjük (pl. gázégő, gáztűzhely, fa és hasonlók).

Ezzel a pálinkafőző-kazánnal 3-4 főzéssel (ráadásként egy akadály), kifőzhető egy fajta háztáji gyümölcs, amelynek átlagos össztömege 70-80 kg-ot tesz ki.

 

A berendezés minden olyan eleme ami erjesztett gyümölccsel és párával érintkezik nagy tisztaságú (99,99%) galvanizált rézből készül.

EBBŐL KIFOLYÓLAG A MI LEPÁRLÓINKKAL A KAPOTT PÁRLAT TISZTÁBB ILLATTAL ÉS AROMÁVAL RENDELKEZIK ÍGY A PÁLINKAFŐZŐBŐL A LEHETŐ LEGMINŐSÉGESEBB HÁZI PÁLINKA TÁVOZIK.

Leégésgátló tölcsér

A kazán egy edény, amely a kemencébe van beépítve. Itt főzhetjük a gyümölcscefre keverékét. A hagyományok szerint rézből készítjük. A törköly leégésének megelőzése érdekében két megoldást láttunk elő:

Az egyik lehetőség a rézhálóval felszerelt kazán, amely fizikailag teljesen elválasztja a törkölyt a kazán aljától. Ezzel küszöböli ki a cefre leégését.

A másik opció a keverővel ellátott pálinkafőző. A kezerő sárgaréz- és rozsdamentes-acélemezeből készült. A fogantyú elmozdításával a keverő megelőzi a főzet leégését. Hozzájárul az egységesebb fűtéshez, de gátolja a törköly habzását.

Kupola

A fedő a kazán tetején található, amely befogadja a törkölyből eredő párát, amely a forrás után a törkölyből kiáramló párlatot a gőzelvezető-csőbe vezeti. A legkiválóbb rézlemezből készült, és félgömb alakú.. A fedőn elhelyeztünk egy bimetál hőmérőt, amely követi a hőmérsétklet növekedését a főzés során. A fedő és a kazán csatlakozását víztömétéssel oldottuk meg.

Tűztér

A kemence kazánlemezből készült, és tűzálló lakkal bevont. A fűtési módoktól függően a Hobby-Modell különböző változatait hoztuk létre (száraz tüzelőanyag vagy gázégő).

Lepárlócső

A gőzelvezető-cső összeköti a fedőt a hűtővel. Rézcsőből készült, Ø22 átmérőjű, és hűtőmechanizmusként funkcionál, amelyben a párlat lehűl. A tömítési rendszer csövei sárgaréz ötvözetből készültek.

Hűtő

A hűtő egy edény, amelybe víz kerül. Galvanizált- vagy rozsadmentes-acéllemezből készült, 60 literes térfogattal.  A hűtőben egy beépített spirál hajlatú, 3 menetes rézcső található.

Az ezköz azon részei, amelyek érintkeznek az erjesztett gyümölcskeverékkel és a párlattal, nagy tisztaságú elektrolitikus rézből készültek ( 99,99% ).
 

A mi pálinkafőző-kazánjainkban nyert párlatok kellemes aromájúak és ízletesek. A mi termékeink főzik a legminőségesebb házipálinkákat.

További képek
Fizetés csekkel
Kiszáll1ítás
garancia
garancia
oklevél
Bizonyítvány

 

A teljes pálinkafőző kazán elemei: